Ügyfeleink részéről nagyon gyakran felmerülő igény, hogy vásárlás előtt szeretnék megnézni, megtapogatni az általunk forgalmazott, de az adott ügyfél által nem ismert alapanyagot.

Ez ok miatt minden alapanyagunkból készítettünk A/5 méretű, az alapanyag jellegének megfelelően EcoSolvent vagy vízbázisú pigment nyomtatóval készített nyomatmintákat, melyek tartalmazzák a média fő paramétereit, négyzetméterárát*, illetve a kiváló nyomtathatóságot bemutató színes ábrát.

mintanyomatok

Ezen nyomatmintákat értékesítő kollégáink mindig viszik magukkal a megbeszélésekre, azonban sürgős esetben postán is megrendelhetők, természetesen ingyenesen.

Válassza ki Ön is, mely alapanyagunk keltette fel az érdeklődését és akár már másnap a kezébe veheti a mintát!

Ritkábban előforduló igény, amikor az ügyfél nem nyomtatott alapanyag mintát igényel, hanem a saját eszközeivel szeretné kipróbálni a termékünket. Ilyen esetekben a nyomtató típusától, befűzési mechanizmusától függő méretű alapanyag mintát vágunk le a tekercsből és futárszolgálattal küldjük a megadott címre. A nyomtatható alapanyag minta ingyenes, azonban a szállítás költségét az ügyfél felé érvényesítjük.

Győződjön meg alapanyagaink kiváló minőségéről próbanyomtatás során!

*: A mintanyomatainkon feltüntetett négyzetméter árak a minta nyomtatásakor érvényes árak, melyek nem feltétlenül egyeznek a minta kézhezvételekor aktuális árral. A termékek érvényes árát a mindenkori legfrissebb árlista tartalmazza!