Speciális öntapadó termékcsalád

Alapvető felhasználási köre az ablakdekoráció. Mivel az EasyGrip alapanyagok egy szilikonos, ragasztómentes felülettel ellátott hátoldallal rendelkeznek, így óriási előnyt jelent, amikor gyors kihelyezésre vagy éppen a dekoráció azonnali, problémamentes eltávolítására van szükség. Az EasyGrip termékcsalád fehér (nem víztiszta) verziói légcsatornás hátoldalúak, így egy szakképzett dekoratőr számára az applikálás alig egy perc négyzetméterenként, de egy tapasztalatlan bolti alkalmazott is gyorsan meg tud birkózni a feladattal.

Az EasyGrip-re elkészített időszakos nyomatok (pl. karácsonyi, húsvéti dekorációk, akciós feliratok) az eltávolítás után az eredeti hordozóra visszatehetők és újra felhasználhatók.

Legújabb felhasználási köre ennek az alapanyag családnak az áruházláncokban kihelyezett bemutató nagygépek (tv, hűtő, sütő, stb.) felületének ill. tabletek kijelzőinek nyomtatott fóliával ellátása, amelyen a vásárlók technikai és kereskedelmi információkat olvashatnak, amíg azt az eladó a vásárláskor nyom nélkül el nem távolítja a készülékről.

Az EasyGrip termékek egyenes (nem vagy enyhén és csak egyirányba ívelt) és sima (nem textúrált) felületre tehetők fel, azonban az ún. Cling sztatikus fóliáknál stabilabban tapadnak a felületre.

Az EasyGrip névre hallgató PP és PET filmek típustól függően nyomtathatók oldószeres, ill. vízbázisú festékekkel, továbbá az univerzálisnak tekinthető UV és latex technológiával is, nyomtatás után pedig akár plotterrel is formára vághatók!

Részletes infó:

EasyGrip SB White EasyGrip SB Clear EasyGrip WB White