A TEPEDE cégcsoportot holland magánszemélyek alapították 1990-ben, szalmiákos tervrajz-másológépek és hozzá való fényérzékeny média forgalmazására. A gyors fejlődésnek induló vállalat 1991-ben Leuven-ben (NL) saját üzemet létesített, melynek fő tevékenysége a papírok különféle bevonatainak fejlesztése és gyártása volt. Hamarosan a cég portfóliója bővült az elektrosztatikus (lézer) nyomtatókhoz használt, majd grafikai célú nyomathordozókkal, s ezzel a TEPEDE már a ’90-es évek közepére az európai széles formátumú média piac meghatározó szereplőjévé vált.

A vevők jobb kiszolgálása érdekében a TEPEDE több országban kereskedelmi kirendeltséget létesített saját raktárral –elsőként Magyarországon, 1992-ben. Napjainkban a TEPEDE Európa további hat országában áll ügyfelei rendelkezésére helyi irodával és raktárral: Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Nagy-Britanniában, Szlovákiában és – 2011. márciusától újra – Hollandiában.

europe

 

2009-ben a cégcsoport Pozsonyban hozta létre Európai Disztribúciós Központját (EDC), mely a Közép-Kelet Európai leányvállalatok alapanyag ellátásán túl a kirendeltséggel nem rendelkező országok felé történő értékesítésért is felel. Az EDC állandó raktárkészlet értéke hozzávetőleg 2 millió Euró, mely biztosítja ügyfeleink számára a kedvelt és megszokott média mindenkori gyors elérhetőségét.

leuven

 

Jelmondatunkhoz híven, magasan képzett szakembergárdánk segítségével komplett, testreszabott és költséghatékony megoldást nyújtunk ügyfeleink számára legyen szó akár

  • a célnak leginkább megfelelő alapanyag megtalálásáról
  • a feladatra legalkalmasabb hardver és szoftver eszköz kiválasztásáról
  • EU-pályázat előkészítéséről
  • berendezések szakszerű üzembehelyezéséről, kalibrációjáról és
    felhaszálói oktatásról
  • garanciális és azon túli szerviz szolgáltatásról

 

Az egyik leggyakrabban feltett kérdés:

Miért válasszam a TEPEDE Hungária Kft-t?

Háttér
Európa szerte naponta több ezer ügyfelet szolgálunk ki. Közel három évtizedes tapasztalatunk a biztosítéka, hogy Ön is elégedett partnerünk lesz.

Emberek
Mi figyelünk ügyfeleinkre és problémáikra. Maximálisan azon vagyunk, hogy elégedettek legyenek és megtaláljuk a legjobb megoldást minden helyzetben.

Kínálat
Cégünk az egyik legszélesebb termékkínálattal rendelkező vállalat a piacon. Több, mint 350 féle alapanyag áll ügyfeleink rendelkezésére folyamatosan.

Biztonság
Alapanyagainkra, a kellékanyagokra és az általunk forgalmazott berendezésekre is teljes körű garanciát vállalunk.

Szerviz
Magasan képzett és gyakorlott szerviz mérnökeink állnak ügyfeleink rendelkezésére.


Amennyiben Ön is szívesen dolgozik együtt egy nemzetközi hátterű, megbízható szakértő csapattal, amely számos jól ismert gyártó képviseletét látja el, úgy kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

TEPEDE logo

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.