2021.06.22-én, hosszas előkészítés után elindítottuk webshopunkat. Ezentúl kedves ügyfeleink bármikor és bárhol leadhatják rendelésüket! Így igyekszünk megfelelni a XXI-ik század és a digitalizálódás támasztotta igényeknek, valamint tovább fokozni megrendelőink elégedetségét. A tőlünk megszokott profizmussal, gyorsasággal és rugalmassággal állunk továbbra is meglévő és új ügyfeleink szolgálatára.

Cégünk a 2021. márcis 08. és 22. közötti lezárások alatt is változás nélkül üzemel és nyitva tart, van árukiadás, árufeladás és saját árukiszállításunk is!
Felkérjük azon ügyfeleinket, akik személyesen kívánnak a megrendelt termékekért eljönni, hogy ezt maszkban tegyék, és a raktárkapunkhoz érkezzenek, ahol, ha épp nincs ott kollégánk, telefonon jelezzék, hogy megérkeztek. Mi azonnal menni fogunk kiadni a megrendelt árút!
Kérjük vigyázzanak magukra, mi állunk továbbra is szolgálatukra!
Üdvözlettel:
TEPEDE Hungária Csapata
2021.03.04.

Kedves Ügyfeleink!

2020.04.20-tól minden nap várja Önöket irodánk reggel 8 óra és délután 15 óra között. Kérjük az aktuális egészségügyi helyzetre való tekintettel továbbra is csak rendkívül fontos esetben jöjjenek el személyesen, továbbra is részesítsék előnyben a telefonon és e-mailen történő kapcsolattartást és vegyék igénybe árukiszállítási szolgáltatásunkat. Irodánk előterében továbbra is üzemel az áru átvételre kialakított elkülönített terület is!

Megértésüket és támogatásukat nagyon köszönjük!

Vigyázzanak Magukra és maradjanak egészségesek!

Üdvözlettel:

a TEPEDE csapata

Kedves Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a Korona vírus miatt kialakult helyzet és a naponta változó állami szabályozások miatt a mai naptól (2020.03.17.) irodánk csak 08:00 és 15:00 között tart nyitva. Továbbra is kérjük, amennyiben lehetséges továbbra is részesítsék előnyben a telefonos és e-mailen történő kapcsolattartást. Árukiszállításunk és nyomtató szerviz szolgáltatásunk továbbra is változatlanul üzemel.

Megértésüket nagyon szépen köszönjük!

Kedves Ügyfeleink!

 

A korona vírus által okozott aktuális helyzetben is állunk az Önök szolgálatra. Mindazonáltal kérjük, hogy a vírus terjedésének akadályozása végett, irodánkat csak rendkívül fontos esetben látogassák személyesen és előre egyeztetve, valamint részesítsék előnyben a telefonos és e-mailes kapcsolattartást. Továbbá a megszokott 17 óra helyett irodánk minden nap 16 óráig tart nyitva a mai naptól a következő időszakban.

Áru kiszállításunk Budapesten és Vidéken is változatlan formában továbbra is működik, csak úgy, mint szerviz szolgáltatásunk a higiéniai előírások maximális betartása mellett.

Megértésüket és Támogatásukat előre is köszönjük.

Üdvözlettel

a TEPEDE Hungária csapata

2020.03.16.