Azon ügyfeleink túlnyomó többsége, akik új nyomtató vagy utófeldolgozó gép vásárlása küszöbén állnak, szeretnék a berendezést a végső döntés előtt működés közben látni, kipróbálni. Cégünk ezen igények kielégítésére négy különböző módot is tud ajánlani:

 1. Bemutatóterem ugyfeldemo

  Amennyiben az adott berendezés a budapesti bemutatótermünkben rendelkezésre áll, úgy előzetes időpont egyeztetést követően lehetőség van a gépet tesztelni akár helyben rendelkezésre álló alapanyaggal/fájlokkal vagy az ügyfél sajátjaival.
 2. Helyszíni demó
  Egyeztetett időpontban tudunk látogatást tenni az adott eszközt használó ügyfelünknél és előzetes megbeszélés szerinti feltételekkel lehetséges a gép kipróbálása, tesztelése különböző módokban és alapanyagokkal, illetve a berendezés kezelője kikérdezhető a használat során esetlegesen felmerülő problémák gyakorlati megoldásairól is.
 3. Gyártói bemutató
  A legtöbb gyártónk Budapesten vagy a környező országok valamelyikében – de mindenképpen Európán belül – rendelkezik gyári bemutatóteremmel, ahol a berendezések gyári szervizmérnök útmutatásával tesztelhetők és ismerhetők meg. Előzetes időpont egyeztetés szükséges, a nyelvi akadályok leküzdésében kollégáink segítenek.
 4. Nemzetközi kiállítás
  Európában évente 2-3 alkalommal vonultatja fel kínálatát nagyszabású kiállításokon (Fespa, Drupa, Viscom, stb.) a nagyformátumú nyomtatási iparág legtöbb gyártója. Cégünk munkatársai ezen kiállításokon rendszeresen jelen vannak, a legutóbbi Fespa Digital 2016 kiállításon a TEPEDE csoport kiállítóként, saját standdal is képviseltette magát. Ügyfeleink számára a jelen lévő gyártók lehetőséget biztosítanak egy adott géptípus tesztelésére, azonban a zsúfoltság miatt inkább az iparág főbb csapásirányainak kiismerésére és több gyártó termékeinek áttekintésére nyílik lehetőség, mintsem egy adott típus mélyreható elemzésére.

A beszerzésre vonatkozó végső döntés meghozatala előtt mindenképpen javasoljuk a megvásárolandó eszköz tesztelését! Keressen bennünket időpont egyeztetés ügyében!