Cégünk a folyamatos és gyors kiszolgálás érdekében komolyTEPEDE raktár alapanyag és kellékanyag raktárkészlettel áll ügyfelei rendelkezésére a Budapest, Késmárk u. 9. szám alatti raktárában. A TEPEDE Csoport Pozsony melletti központi raktárából 2 heti ütemezéssel töltjük föl az alapanyag raktárkészletünket, így jellemzően az ideiglenes készlethiányok időtartama maximum néhány nap lehet a standard termékek esetében.

Az általunk forgalmazott nagy értékű nyomtatókat és más utófeldolgozó gépeket ugyanakkor raktáron nem tartjuk, azokat az ügyfél által leadott megrendelés alapján szállítjuk be a gyártók európai raktáraiból, így a gépekre vonatkozó szállítási idő jellemzően 2-3 hét, de egyes esetekben 1-5 hét szállítási idő is elképzelhető. Konkrét igény esetén kérjük érdeklődjék az elérhetőségről!

Alapanyag és festék raktárkészletünk nagysága elsősorban az adott termék népszerűségétől (eladási volumenétől) függ, így a standard termékeink (Pl. bevonatos papírok, PVC ponyvák, öntapadós vinylek, Canon és Mutoh festékek stb.) folyamatosan nagy mennyiségben állnak rendelkezésre a teljes típus- és méretválasztékban. Egyes lassabban forgó, nem standard méretű vagy különlegesebb alapanyagokból is igyekszünk néhány darabos állandó raktárkészletet tartani, azonban a hullámzó igények miatt rövidebb készlethiányok előfordulhatnak, ill. lehetséges hogy a hirtelen beeső nagy volumenű megrendeléseket nem tudjuk teljes egészében raktárról kielégíteni.

Minden írásos megrendelés visszaigazolásában külön kérés nélkül is jelezzük az áru elérhetőségét/szállításának idejét!